EmOLaR
Would you like to react to this message? Create an account in a few clicks or log in to continue.

EmOLaR

emoların buluşma noktası

AnasayfaPortalAramaLatest imagesKayıt OlGiriş yap

Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler...

2 posters
YazarMesaj
fULL_T!mE_PiÇhLiK
Mod adayı
Mod adayı
fULL_T!mE_PiÇhLiK

Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler... Empty
MesajKonu: Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler...   Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler... Icon_minitimePaz Tem. 20, 2008 5:02 pm

,

En son fULL_T!mE_PiÇhLiK tarafından Çarş. Mayıs 19, 2010 8:34 am tarihinde değiştirildi, toplamda 1 kere değiştirildi
[emo_diloshy]
Mod adayı
Mod adayı
[emo_diloshy]

Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler... Empty
MesajKonu: Geri: Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler...   Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler... Icon_minitimePtsi Ağus. 11, 2008 12:11 pm

qop qop shüféé =)
imzm:))
Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler... Adszad2
_____________________ İçimdeki asi kız isyanlarda
_____________________Mazoşist duyguları kabarmıştır yine
_____________________Baksana nefret kusuyor geceye
_____________________Lanet ediyor her doğan güne
_____________________Aynada bakıyor ağlamaktan kurumuş gözlerine
_____________________Küfrediyor gelmişine geçmişine
Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler... Hihihmw2
____
qanqiciqx arıorm sitedén istéénLr éqlesn =) msn gulcin_dilosh@hotmail.com

Yurdum İnsanı Severse...Şaka Gibi Ama Gerçekten Aşklarını Böyle Dile Getirmişler...
1 sayfadaki 1 sayfası